با توجه به اختلاف قیمت بنزین آزاد و سهمیهای با قیمت سی.ان.جی، میتوان با جایگزین کردن بنزین با گاز طبیعی در سبد سوخت خودروها تا ۷۰ درصد صرفهجویی در هزینه سوخت خودروها محقق کرد.
براساس مصوبه هیات دولت و با هدف جبران حق العمل جایگاههای عرضه گاز طبیعی فشرده، قیمت عرضه هر مترمکعب آن، ۲۵ درصد افزایش یافت و معادل ۵۷۰۰ ریال تعیین شد.
مدیر طرح CNG با بیان اینکه دولت اجازه ورشکست شدن این صنعت را نمیدهد، گفت: در روزهای آینده پیشنهاد کارمزدهای سال ۱۴۰۱ در کارگروه مربوطه بررسی میشود تا این دغدغه جایگاهداران رفع شود.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی سی.ان.جی کشور گفت: دولت قبل بابت طرح هوشمندسازی، بدهی سال ۹۴ و ۹۵ و همچنین پرداخت کارمزد ضوابط ایمنی و فنی مصوبه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مصوبه سال ۹۷، در مجموع ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به جایگاهداران سی.ان.جی بدهکار است.
مشاور محیط زیست سازمان برنامه و بودجه با اشاره به پنج مزیت اصلی افزایش سهم گاز طبیعی فشرده (سیانجی) در سبد سوخت خودروها گفت: این مزایا شامل کاهش آلایندگی، ایمنی بالاتر، کاهش هزینه تعمیرات خودرو، تضمین پایداری تأمین سوخت و اقتصادی بودن سیانجی است.
بر پایه آمار مدیریت طرح سیانجی، هماکنون تعداد خودروهای گازسوز شده کشور به ۳ میلیون و ۹۰۸ هزار و ۶۲۴ دستگاه رسیده است و ظرفیت توزیع گاز طبیعی فشرده (سیانجی) در جایگاههای عرضه سراسر کشور هماکنون به مرز ۳ میلیون مترمکعب در ساعت (۲ میلیون و ۹۰۲ هزار و ۷۹۲ مترمکعب) رسیده است و بهطور میانگین روزانه حدود ۲۲ میلیون مترمکعب سیانجی به خودروهای گازسوز ...